CONTEMPORARY OASIS

AT A GLANCE
  • Location
    Surat, Gujrat
  • Area
    9000 sq.ft
  • Status
    Completed
  • Discipline
    Interiors
Share

CONTEMPORARY OASIS

The design intent was to assimilate the owner’s personality, passion and hobby, all in one seamless space, that is sophisticated with an undertone of modest luxury. Expansive views overlooking the Tapi river set the tone for the interiors and design style for this 9000 sq.ft. duplex in Surat. The contemporary interiors follow a homogenous colour palette of beige and browns with deep earthy tones used to highlight certain spaces. Over all a glam quotient is added with the infusion of bespoke brass and metal finishes & fixtures. The terrace level is designed with a gazebo for expansive views of the River along with an enclosed lounge.

Publications

AWARDS